Известие

Collapse
No announcement yet.

предна броня ГТА ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз от край време се замислям за прагове от тях. Поне няма да се виждат много много, ако не са много качествени Броните им не ми вдъхват много доверие, иначе са си оферта като цена
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

За броните за Алфите специално не знам ,но съм поръчвал за хонда предна ,задна броня и прагове. Праговете бяха доста лекички ,но броните тежаха адскиии мноого и се наложи да правим нови отливки от тези брони за да ги улекотим. Праговете бяха бели като тези от снимките ,а броните сиво/черни и тежки.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Тая вечер на път за Търговище се разминах много бързо с една 156-ца с таква броня. Изглеждаше много добре. И точно в завоя се разминахме много ме накефи стойката. Не и видях номера обаче. За секунди само профуча покрай мен успях да му свирна и толкова
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Тая вечер на път за Търговище се разминах много бързо с една 156-ца с таква броня. Изглеждаше много добре. И точно в завоя се разминахме много ме накефи стойката. Не и видях номера обаче. За секунди само профуча покрай мен успях да му свирна и толкова
          опа колега каде по точно се разминахте че и аз изпреварих една като твоята на магистралата ама маи беше на Тракия!! и ако беше свирнал спирах веднага !!!

sigpic0887-51-35-09 Todor (Tohata)

Comment

Първоначално публикувано от nasmitacha Покажи съобщение
            опа колега каде по точно се разминахте че и аз изпреварих една като твоята на магистралата ама маи беше на Тракия!! и ако беше свирнал спирах веднага !!!
            Къде ме прати на Тракия бе човек? От Търново за Търговище пътувах и се разминахме с една също сив металик която пътуваше посока София. Търговище е посока Варна.

Comment

Колега кво направи ....взема ли предна броня ...качи снимки ако да че и аз съм много навит за такава
              Mercedes C 200 compressor

Comment

Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                Колега кво направи ....взема ли предна броня ...качи снимки ако да че и аз съм много навит за такава
                Аз ли? Не съм. Други неща са ми на главата сега.

Comment

Ааа ок аз да попитам само))и аз съм така но все паклек ден колега.Ако все пак има развитие драсни

Comment

За 147-ца . Предна и задна броня . Мисля, че ще са читави http://tuningdesign.eu/index.php?cPath=11_15&osCsid=8061feu6j5e5s2855ug7d 2a165

За 156-ца http://tuningdesign.eu/index.php?cPa...s2855ug7d2a165

Цените се различават доста от по-горе посочения сайт

Comment

да да различават се доста но аз търся малко по сдържан....то4но ГТА

Comment

cena

as si turih zadna i predna bronq na gta cenat na 1-nata bronq e 230 lv

Comment

И какво стана как седят? Добре ли паснаха?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

s

da i to dosta dobre no sam nov saita i neznam kak da ka4a snimka

Comment

прати ми на емайла answer4e@abv.bg и аз ще ти ги кача!

FIAT Coupe 16VT

Comment

as 6te ti gi pratq ama kaji za da znam zanapred

Comment

Working...
                                X