If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз от край време се замислям за прагове от тях. Поне няма да се виждат много много, ако не са много качествени Броните им не ми вдъхват много доверие, иначе са си оферта като цена
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
За броните за Алфите специално не знам ,но съм поръчвал за хонда предна ,задна броня и прагове. Праговете бяха доста лекички ,но броните тежаха адскиии мноого и се наложи да правим нови отливки от тези брони за да ги улекотим. Праговете бяха бели като тези от снимките ,а броните сиво/черни и тежки.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Тая вечер на път за Търговище се разминах много бързо с една 156-ца с таква броня. Изглеждаше много добре. И точно в завоя се разминахме много ме накефи стойката. Не и видях номера обаче. За секунди само профуча покрай мен успях да му свирна и толкова
Тая вечер на път за Търговище се разминах много бързо с една 156-ца с таква броня. Изглеждаше много добре. И точно в завоя се разминахме много ме накефи стойката. Не и видях номера обаче. За секунди само профуча покрай мен успях да му свирна и толкова
опа колега каде по точно се разминахте че и аз изпреварих една като твоята на магистралата ама маи беше на Тракия!! и ако беше свирнал спирах веднага !!!
опа колега каде по точно се разминахте че и аз изпреварих една като твоята на магистралата ама маи беше на Тракия!! и ако беше свирнал спирах веднага !!!
Къде ме прати на Тракия бе човек? От Търново за Търговище пътувах и се разминахме с една също сив металик която пътуваше посока София. Търговище е посока Варна.
Comment